Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

ΜΑΖΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο αθλητισμός είναι ο χώρος της ευγενούς άμιλλας στον οποίο ο αθλητής γυμνάζει το σώμα, το μυαλό και καλλιεργεί τις δεξιότητές του σε διάφορα αθλήματα. Δε έχει σχέση με την τυφλή βία, το έγκλημα, και την άνομη συμπεριφορά και είναι δραστηριότητα ή οποία προσδιορίζεται με τους κανόνες που θέτει το κοινωνικό σύνολο.

Τόσο ο οργανωμένος επαγγελματικός αθλητισμός όσο και ο μαζικός αθλητισμός προσφέρει στους θεατές και αθλητές ποικίλα συναισθήματα, όπως χαρά, αγωνία, ενθουσιασμό. Στην περιοχή μας θα πρέπει να αναπτύξουμε περισσότερο το μαζικό αθλητισμό. Με τη δημιουργία και άλλων χώρων αθλητισμού στη ευρύτερη περιοχή του Αγίου Νικολάου και σωστότερη διαχείριση των χώρων αυτών. Καλό θα ήταν ο ΟΝΑΔΑΝ να κατασκευάσει μία ιστοσελίδα όπου ο καθένας μας θα μπορούσε να κλείσει το συγκεκριμένο χώρο που επιθυμεί να αθληθεί είτε μόνος του είτε με την παρέα του. Αυτό βέβαια προϋποθέτει υπεύθυνους διαχείρισης- φύλαξης των χώρων. Στο πολεοδομικό ιστό του Αγίου Νικολάου δεν είναι δύσκολο να γίνει πραγματικότητα αφού οι άνθρωποι που χρειάζονται είναι ελάχιστοι αφού χώροι άθλησης είναι διασκορπισμένοι σε τρεις μόνο περιοχές ΕΟΤ, Αμμόυδα, Σχολικό συγκρότημα.

Παράλληλα να συνεχιστούν χειμώνα καλοκαίρι τα προγράμματα μαζικού αθλητισμού που είχαν πρωταρχίσει τα προηγούμενα χρόνια και έχουν σταματήσει το τελευταίο καιρό. Πάντα με τις οδηγίες κατάλληλων γυμναστών για μικρά -μεγάλα παιδιά .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου